Szakmai önéletrajz

Svantek Andrea

A rajzolás és festés pici gyermekkorom óta vonz. Már 6 éves koromtól ott vagyok Édesanyám készülő festményei mellett.Ekkor születnek az első ecsetvonások és a művészet iránti szerelem. Sajnos az élet nem mindig kegyes,hogy dédelgetett vágyainkat,céljainkat azonnal valóra váltsuk. Előbb tanulmányok, később családalapitás, gyermeknevelés és ezernyi gond. Válás, újrakezdés, üzleti élet késlelteti a rejtett képességek kibontakoztatását.

Rajzolni, festeni mindig szerettem, lopott időkben, órák alatt, szünetekben, örömökben és fájdalmakban egyaránt. A természet szépsége mindig lenyűgözött, a rend, a csend és a béke, a mindannyiunknak szoló harmónia. A színek gazdagsága, az árnyék és a fény játéka, mint teremtett világ személyválogatás nélkül mindenkié.

Rajzolást,festést heti rendszerességgel 1996 óta tanulok. Tanitóm Dániel Kornél festoművész Úr, Zebegényi Muvész tábor, Váci Művelődési kp. Képzőművészeti szakkör és mindezeket követően magán tanitvány haláláig. Most is folytatok tanulmányokat, tanitóm jelenleg Debreceni Zsófia művésznő.

Kiállítások

Kintlévő képeim:

  • 3 db grafika, 8 db tájkép(Vác), 7 db Dunakanyar olaj tájkép, 6 db olaj tájlép.(Erdő részlet) 2001 nov.29 Budapesti Művelodési Kp. 3 db olaj tájkép.
  • 2002 február Kiáltás az Életért Alapitvány: 8 db olaj tájkép állandó kiállitás.
  • 2002 Május Törökbálint: 10 db Notincsi tájkép kiállitás
  • 2002 Június Szigliget: Közös kiállitás Károlyfy Zsófia művésznővel.
  • 2005.március 28- április 16-ig, naponta 8 és 20 óra között: Budapest, Danóbius Hotel Gellért Tea Szalon
  • További információk a www.greengallery.hu honlapon

Vonz a természet szépsége,a vizek, tavak, a Dunakanyar érintetlensége.Gyönyörű tájainkat szeretném megfesteni. Ez a munka számomra egy különleges élmény, egy el nem veheto közösség a természettel. Szertnék olyan kiállitásokat is, ahol az értékesitésből befolyt pénznek egy része, nagy része az emberi nyomorúság enyhitését szolgálja..Vannak már felkéréseim:

KIÁLTÁS AZ ÉLETÉRT ALAPITVÁNY
HERLAQUINE SZERKESZTOSÉG
TÖRÖKBÁLINT Leányanya Otthon

Köszönettel és Tisztelettel:

Svantek Andrea

Képek

További képek: http://www.greengallery.hu

Elérhetőség

ADÓ-TIPP KÖNYVEL 2000 Kft
2167 Vácduka, Kossúth L. út 104.
Fax: 06-27/314-897
Tel: 06-20/935-8682

e-mail: Svantek Andrea: svantek@vnet.hu